MARITIEME KUNST IS EEN BELEVENIS DIE MOET JE VAN DICHTBIJ ERVAREN

‘Vriend van GalleryMaritime’

GalleryMaritime is een van de weinige galeries met uitsluitend hedendaagse maritieme kunst. De galerie is zowel bekend om haar in-house exposities als om de uitwisseling van maritieme kunst in binnen- en buitenland. Vriend van de Galerie stelt u in de gelegenheid om altijd up to date te zijn van maritieme kunstevenementen van internationaal kwalitatief hoog niveau. Vrienden van GalleryMaritime genieten daarbij extra voordelen zoals:

  • 10% korting op kunstaankopen bij ons en gratis thuisbezorging en ophangservice
  • Maandelijkse E-Nieuwsbrief die u informeert over alle exposities & evenementen
  • U ontvangt de GalleryMaritime catalogus en openingsuitnodigingen van in binnen en buitenland te houden exposities gratis bezorgd per post
  • Verwen uw gasten met een exclusieve galerie-ontvangst. GalleryMaritime biedt u een gratis toelichtingsbijeenkomst aan voor uw eigen gasten of vriendenkring
  • Wij onderscheiden persoonlijke en bedrijfslidmaatschappen.

Hoe kunt u Vriend van GalleryMaritime worden?

Persoonlijk lid wordt u door aanmelding via info@gallerymaritime.com

U ontvangt dan het inschrijfformulier. Na ontvangst sturen wij u een Vrienden Legitimatie Bewijs en de bijdrage factuur (minimaal € 20,-- per jaar). Na overmaking is uw legitimatie rechtsgeldig en gelden bovengenoemde voordelen evenals reductie op kunst in opdracht.

Bedrijfsvriend van GalleryMaritime wordt u door aanmelding via info@gallerymaritime.com (zie contact) en minimale overmaking van € 100,-- per jaar. Uw bedrijf heeft daarmee recht op voornoemde voordelen en kan, tegen gereduceerde prijs, gelegenheidskunst in opdracht doen ontwerpen en maken voor jubilea, tewaterlating etc.